'Complimenteren is een gave'

Personal Development

U loopt langs een bouwput en u vraagt aan één van de metselaars wat hij aan het doen is en hij antwoordt: "Ik stapel deze stenen en metsel ze vast." Een paar meter verder staat een andere metselaar en u vraagt ook aan hem wat hij aan het doen is en hij antwoordt: "Ik bouw een muur van stenen." Weer iets verder op stelt u dezelfde vraag aan een andere metselaar en deze man antwoordt: "Ik bouw een Kathedraal." Tot slot ziet u een vierde metselaar en u vraagt hem wat hij aan het doen is en deze metselaar antwoordt: "Ik maak het mogelijk dat mensen hier binnenkort hun geloof kunnen belijden."

Wie van deze metselaars motiveert zichzelf het meest, denkt u?  Welke metselaar bent u zelf? Waarom doet u de dingen die u doet? Wat drijft u? Wat is uw persoonlijke en zakelijk missie? Wat is uw werk? Waar bent u goed in? Waar bent u niet goed in? Hoe managet u dat voor uzelf?

Het is goed om uw automatische piloot weer eens af te zetten en zelf sturing te geven aan uw persoonlijke ontwikkeling.
Schouten Consultancy is in de vorm van Coaching of Training graag uw co-piloot en neemt, indien u dit wenst, snel contact met u op