"Iedereen is aardig, als je maar zelf begint"

Harry Schouten

Harry Schouten is oprichter van Schouten Consultancy (2005), nadat hij 16 jaar Senior Partner is geweest bij Krauthammer International, een internationale consulting, training en coaching organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Na de lerarenopleiding in Delft (specialisatie in Economische Wetenschappen I, II en Recht) te hebben afgerond, heeft hij als managementteamlid gewerkt voor InterCollege, een particulier managementopleidingsinstituut.

Harry is gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van Management, Verkoop en Communicatie in een veranderende omgeving.
Deelnemers varieerden van directie- en managementteamleden tot wachtchefs, van artsen tot servicemonteurs, en organisaties varieerden van MKB tot multinationals (o.a. Campina, Mars, KPMG, ABN AMRO, KAS BANK)

Daarnaast heeft hij een zeer ruime ervaring met het verzorgen van Teamtrainingen voor directies en managementteams uit diverse branches en het faciliteren van cultuuromslagen om kernwaarden om te zetten in richtlijnen voor gewenst gedrag.

Gelet op zijn brede ervaring, waarin hij meer dan 8.000 mensen heeft begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling, is zijn stijl van Personal Coaching en training zeer praktisch, flexibel en tailor made.
Deelnemers omschrijven zijn stijl van werken als persoonlijk, dynamisch, positief confronterend en met een humoristisch kwinkslag. Als Account Manager heeft hij ervaring met het onderhouden en uitbouwen van enerzijds grote, multiculturele klanten en anderzijds kleinere organisaties.

Harry is getrouwd met Marieke en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd staat sport centraal, leest hij graag en lost hij cryptogrammen op.